Український журналіст Юрій Бутусов розповів громадськості історію українського захисника, який нещодавно поспілкувався в Золотому з президентом України Володимиром Зеленським. Журналіст розкрив деталі дуже напруженої розмови і дізнався, як теми підняв 23-річний доброволець.

Про це стало відомо завдяки публікації Юрія Бутусова в мережі Facebook.

Борис Ганза

"Борис Ганза, учасник акції "Ні - капітуляції" в Золотому, якому Володимир Зеленський порадив йти в армію і захищати Батьківщину: "Я пішов на фронт добровольцем у 2014-му і служив до 2017-го, і поради йти в армію президенту варто давати не мені, а тим, хто ухилявся від захисту Батьківщини у важкий час. Мені 23 і я звик захищати Україну без наказів".", - повідомив Бутусов.

Володимир Зеленський на Донбасі
Володимир Зеленський на Донбасі

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також журналіст акцентував увагу на детальному історії хлопця і про слова почутих їм від Володимира Зеленського.

"Сьогодні президент Володимир Зеленський спілкувався з добровольцями, учасниками акції "Ні - капітуляції!" у Золотому. Сидячи біля багаття, президент говорив з одним із наймолодших учасників акції - 23-річним Борисом Ганзой, хотів переконати його, але діалог не вийшов, розуміння не було. В кінці бесіди президент запропонував Ганзи: "Коли ти хочеш захищати Батьківщину - в армію піди і захищай, Боря.", - наводить слова хлопця Бутусов.

Нагадаємо, нардепи зі "Слуги народу" взяли участь в акції за легалізацію канабісу: відео.

Як повідомляв Знай.uа кого серед "євробляхерів" почнуть штрафувати: деталі нового закону.

Знай.uа писав, Пальчевський жорстко пройшовся по команді Зеленського: "Вітри дурості віють".