Глава Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що перевірка на поліграфі не повинна бути напоказ. Про це він сказав в ефірі телеканалу ICTV.

"Мені здається, що це (тестування народних депутатів від "Слуги народу" з допомогою поліграфа - ред.) занадто публічно відбувається", - сказав Разумков.

Дмитро Разумков в ефірі "Право на владу"
Дмитро Разумков в ефірі "Право на владу"

За його словами, підозри такого штибу повинні розглядати правоохоронні органи і з приводу цього у фракції розгорнулася дискусія.

"Я сподіваюся, що інформація (про отримання депутатами хабара - ред.) не підтвердиться", - додав голова ВР.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила
Показати ще

Раніше народний депутат від "Слуги народу" Олександр Дубинський заявив, що готовий пройти поліграф у прямому ефірі і закликав усіх впевнених в собі народних обранців зробити те саме.

А поліграфолог зробить висновки, наскільки чесно слуги народу відповідали на питання.

Нагадаємо, у Кличка з'явився новий радник: мер Києва "пригрів" Луценка.

Як повідомляв Знай.uа, Порошенко vs Зеленський: стало відомо, кому не довіряють українці.

Знай.uа писав, як українці ставляться до Зеленському, Разумкову і Порошенко: новий соцопитування розставив всі крапки над "і".