Про можливе повернення України в ПАРЄ розповіли у Зеленського. Заяву зробив спікер Верховної Ради Дмитро Разумков в ефірі українського телеканалу.

Видання Politeka передає, що згідно слів Разумкова, на сьогоднішній день немає підстав для повернення українських представників у ПАРЄ. Також спікер українського Парламенту дав свою оцінку демаршу України з приводу повернення делегації Росії в Парламентську асамблею Ради Європи.

Дмитро Разумков

"На сьогодні я не бачу передумов для зміни того рішення, яке було прийнято. В той час воно було абсолютно коректним і правильним", — заявив Разумков. Дмитро Разумков

Дмитро Разумков підсумував, що кінцеве рішення про повернення української делегації в ПАРЄ буде залежати від Верховної Ради, оскільки нардепам доведеться його затвердити.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Разумков пояснив, чи повернеться Україна в ПАРЄ

Нагадаємо, раніше Разумков виступив проти "поліграф-шоу"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський вшанував пам'ять полеглих у Другій світовій

Також "Знай.ua" писав, що з'явилося відео поїздки Зеленського в Золоте