Відомий український журналіст і політичний експерт Андрій Пальчевський звернувся до українців, записавши відео просто з автомобіля.

Андрій Пальчевський висловив свою точку зору щодо ситуації, яка складається в Україні і опублікував відео-звернення у своєму телеграм-каналі і назвав його на честь помічника президента Андрія Богдана "Богом дан?" із притаманним йому гумором.

"Сіре небо - сірі перспективи, падає сніг - падає гривня, приблизно так на наступному тижні ми будемо думати", - сказав Пальчевський.

Також журналіст озвучив свою думку, яка не дає йому спокою: "А взагалі демократія нам потрібна?"

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Андрій Пальчевський

Своє звернення Пальчевський продовжив словами: "У мене виникає питання після того, як зараз поставили одного із керівників у Дніпрі - представників одного із кланів".

"Пішли чутки, що наступним прем’єр-міністром України готується стати Андрій Богдан. А далі що?", - цікавиться Пальчевський.

Нагадаємо, раніше Пальчевський жорстко пройшовся по команді Зеленського: "Вітри дурості віють".

Також Знай.uа писав, що Андрій Пальчевський з гумором оцінив Кабмін Гончарука: "Таланти Вєрки Сердючки".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Пальчевський відчитав Зеленського за конфлікт з військовим. Він висловив свою точку зору про ситуацію, яка склалася після поїздки Зеленського в Золоте.