Ветерани російсько-української війни й небайдужі кияни прийшли до Міністерства закордонних справ, щоб підтримати полк "Азов" та закликати відомство відреагувати на гібридну інформаційну атаку щодо України.

Учасники акції тримали в руках плакати із написами: "Захист України – не тероризм", "Не дозволимо плямити ні слави, ні честі "Азову", "Азов" - герої" тощо.

"Пройшло вже майже 12 днів з того моменту, як американські конгресмени США обізвали полк Національної гвардії терористичним підрозділом. Жодної не те, що ноти протесту, жодної офіційної реакції від влади не було. Якби ми так реагували на агресію Росії у 2014 році, то ці люди давно б вже сиділи у підвалах Донецької та Луганської областей", – зауважив ветеран полку "Азов" Родіон Кудряшов.

Ветерани переконані, що заклик американських конгресменів з вимогою визнати полк "Азов" терористичною організацією, продиктований впливом російської пропаганди. Учасники акції передали звернення представникам МЗС з вимогою направити ноту протесту до Державного департаменту США у зв’язку із листом американських конгресменів.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, українці на першому місці в ЄС: страшні цифри - кожен шостий з нас.

Як повідомляв Знай.uа "Відповідає на всі питання": у Зеленського запустили "земельний" сайт.

Знай.uа писав, Романенко розповів про початок політичної кризи в команді Зеленського: "процес Пішов війни".