Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков зробив гучну заяву щодо Зеленського. Так, він заявив, що глава держави України повинен забезпечити виконання наказів з боку добровольців на Донбасі, які виступають проти розведення сил.

Зі слів Пєсков, влада Росії "з великою увагою" спостерігала за візитом шостого президента України до Золотого, що в Луганській області.

"Деякі діалоги, які мали місце, на весь зріст висвітлили ті проблеми, які є, показали першоджерело цих проблем... По мірі того, як президент України змусить такі підрозділи виконувати власні накази, тоді вже можна говорити про підготовку до розведення, що в свою чергу є важливою складовою частиною підготовки до проведення саміту (в нормандському форматі, - ред)", - заявив Пєсков.

Дмитро Пєсков

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Олексій Гончарук у своєму відеоблозі під назвою "Чашка прем'єра" розповів українцям, що буде із субсидіями.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, велика палата Конституційного суду України розгляне питання позбавлення Януковича звання президента під час закритої частини пленарного засідання.

Також Знай.ua, Володимир Зеленський, президент України, відзначив разом з усіма жителями країни 75-річну річницю вигнання нацистів з території держави.