Вже сьогодні, 28 жовтня, у Києві відбудеться закрите засідання фракції "Слуга народу" за участю президента України Володимира Зеленського, йдеться в Telegram-каналі Klymenko Time.

Як відзначається, зустріч, головною темою якої має бути обговорення імперативного мандата, відбутися о 18:300 в КВЦ "Парковий".

Також там піднімуть такі питання:

  • Зв'язок з олігархічними лобі групами багатьох нардепів
  • Корупційний скандал з 11 нардепами.
  • Поліграф і шоу навколо нього.
  • Листування в "Раді", хто наступний попадеться, тому буде "гаплик". Це стосується побічно питання з нардепом Медяником, який обіцяв "вирішити деякі питання з прокурорами".
  • Теми приватизації

Нагадаємо, що цими днями Президент України Володимир Зеленський здійснив візит на Донбас та побував у селищі Золоте. Глава держави два дні перебував в районі позицій українських військових, де втрапив у гучний скандал: все про гучну поїздку Зеленського в Золоте.

Вже пізніше глава держави знову влип скандал, і знову ж в Золотому. Однак, цього разу причетна Росія.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що українцям розповіли правду про скандал Зеленського в Золотому: "В армію піди і захищай, Боря...".