Президент Володимир Зеленський заявив, що не буде чинити тиск на Національне антикорупційне бюро та Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру, але необхідно притягнути до відповідальності топ-корупціонерів.

Про це глава держави сказав під час візиту в НАБУ і САП, вказується на Facebook-сторінці Офісу Президента.

"Я, як обраний президент України, хочу, щоб ви знали, що руки у вас не зв'язані. Будь ласка, ми дуже хочемо, щоб всі корупціонери відповідали за законодавством, щоб вони отримали дійсно заслужені вироки", - зауважив Зеленський.

За його словами, зараз у суспільства великий запит на торжество справедливості та притягнення до відповідальності винних чиновників.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"При нас у вас розв'язані руки, і навпаки ми б хотіли як представники суспільства, щоб руки зв'язані були у тих, хто цього заслуговує вже багато-багато років", - пояснив президент.

Також Зеленський попросив повідомляти йому в разі, якщо хтось буде тиснути на детективів і прокурорів. І додав, що на таких осіб "будуть чинити тиск".

У свою чергу директор НАБУ Артем Ситник і глава САП Назар Холодницький запевнили, що готові боротися з топ-корупцією.

Відвідання Президентом України Володимиром Зеленським Національного антикорупційного бюро України.

Відвідання Президентом України Володимиром Зеленським Національного антикорупційного бюро України.

Geplaatst door Офіс Президента України op Maandag 28 oktober 2019

Нагадаємо, Зеленський передбачив Україні мир на Донбасі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський запропонував зміни до бюджету на 2020 рік.

Також портал Знай.uа писав, що українцям розповіли правду про скандал Зеленського у Золотому.