Відомий український журналіст і політичний експерт Андрій Пальчевський прокоментував ситуацію, яка склалась сьогодні в Україні.

За словами журналіста, в державі назріває політична криза, рахунок на початок якої йде на тижні. Крім того, розгорілась "олігархічна війна". Все це може призвести до незворотніх процесів. Таку думку висловив Пальчевський в інтерв'ю з Юрієм Романенком.

Пальчевський зазначив, що сьогодні в Україні наростає класична революційна ситуація - коли верхи не можуть жити по-старому, а низи не хочуть жити по-старому.

"Олігархічна система із такої, коли був не один олігар, а декілька, в нас було 10 кланів, перетворилась на таку, коли став один клан. Тобто зараз буде "повстання роботів". А "внизу" люди, зараз пройде якийсь час: гривня почала ослаблятися, йдуть розмови, що підвищуватимуться ціни на носії, Герус сьогодні заявив, що вони хочуть продати газо0транспортну систему, землю вони також хочуть продати..Хочеться сказати: Ви всі що, уху їли? І яку уху? І хто вам її наварив цю уху?!", - емоційно зазначив Пальчевський.

При цьому політолог підкреслює, сам президент не усвідомлює, що відбулась колосальна втрата довіри.