Стало відомо, що в мережі з'явилася інформація про те, що в "Слузі народу" нібито назріває бунт щодо того, що один із заступників глави партії не видав колегам гонорари. Про це повідомляє Telegram-канал "Крючок".

Слід зазначити, що скандал почався після того, як з'явився матеріал "Країни" про заробітні плати в конвертах, які народні обранці отримали по 3 тарифами, а саме "п'ятірка, десятка і пятнашка".

"Один із заступників голови фракції з тоналкою на обличчі, не будемо називати по імені, щоб не прославити, не доніс колегам частина з гонорарів, виданих із загального котла. Багато хто не дорахувалися", – йдеться у повідомленні.

"Не доніс. І тепер депутата називають Коля Недоносок. І готуються влаштувати "темну", – підкреслив автор.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Більше того, ім'я заступника голови політсили так і не називають, але опис вказує на відомого ресторатора Миколи Тищенка. За даними сайту Верховної Ради України, він і справді займає зазначену посаду в президентській фракції. До того ж, серед заступників більше немає Миколаїв.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський підписав закон про позбавлення нардепів права на фінансове забезпечення.

Як повідомляв портал Знай.ua, нардеп з президентської партії "Слуга народу" Олександр Дубинський пропонує судити і позбавляти інших народних обранців недоторканності за загрози чолі держави Володимиру Зеленському.

Також портал Знай.ua писав, що нардепи з "Слуги народу" взяли участь в акції за легалізацію канабісу.