Керівник Офісу президента Андрій Богдан – найбільш відомий та скандальний представник команди Зеленського. Він був одним із тих, хто вмовив Зеленського балотуватися у президенти та вів його виборчу кампанію. Про складнощі в роботі Офісу президента, вплив олігархів та розкол у "Слузі народу" Андрій Богдан розповів у інтерв’ю Українській правді.

Останнім часом Богдан рідше з'являється у публічних місцях разом з президентом.

"Я весела і щира людина. У мене не є самоціль – влада чи гроші. У мене є самоціль – досягнення якогось результату і комфорт тої обстановки, в якій я знаходжусь. я люблю вечірки, я постійно ходжу в якісь клуби, ресторани і нічні заклади. І веду відкритий спосіб життя, я стараюсь появлятися там без охорони", - зазначив Богдан.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Також Богдан пригадав, що попереджав, що буду це робити, навіть працюючи пліч-о-пліч з президентом. І додав, що це частина його життя, вона не суперечить ні законам, ні якійсь публічній етиці. І відмовлятися від свого способу життя не збирається.

"І коли я йшов сюди, я попереджав, що буду це робити, тому що це є частина мого життя, вона не суперечить ні законам, ні якійсь публічній етиці. І я не розумію, чому маю від цього відмовлятися", - зазначив він.

"Я добре розумію політологію, соціологію, юриспруденцію, економіку виборів, різні рівні, різні щаблі, комунікації між ними, публічні комунікації. Напевно, я був тією людиною, яка знала реальні відповіді на дуже велику кількість питань, які були в його голові (Зеленського - ред.). Мало того, що я знав відповіді на питання, я вмів їх реалізовувати", - каже Богдан.

Керівник Офісу президента зауважив, що багато його думок виявилися неправильними, їх коригувала команда, їх коригував Володимир Зеленський. І саме симбіоз досвіду і креативу дав гарний результат.

"Я – вільна людина, я висловлюю свої думки і буду це робити далі. Якщо це комусь не подобається, це його право", - підкреслив Богдан, відповідаючи на питання про ситуацію з мером Києва Кличком.

Через вплив Богдана на Зеленського за ним закріпився статус "сірого кардинала" влади. Однак сам глава ОП заперечує це, мовляв немає владних повноважень як в особи.

Нагадаємо, українці ледь не зірвали секретну зустріч "Слуг народу": що сталося.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський запропонував зміни до бюджету на 2020 рік.

Також портал Знай.uа писав, що українцям розповіли правду про скандал Зеленського у Золотому.