29 жовтня, вівторок, Олексій Гончарук, прем'єр-міністр України, заявив, що з самого ранку він разом з Володимиром Зеленським, президентом України, проводить інспекцію траси Запоріжжя-Маріуполь.

За словами Гончарука, ремонт на трасі розпочався у 2016 році, і за три роки було виконано лише 70 км дороги, решта збиралися доробити ще протягом трьох років. Гончарук сказав, що в липні "наша команда вирішила — ремонт завершимо вже цього року". Пост про результати роботи Гончарук опублікував на своїй сторінці в Facebook.

З самого ранку з президентом Володимир Зеленський інспектуємо трасу Запоріжжя-Маріуполь. Ремонтувати дорогу почали ще в...

Geplaatst door Олексій Гончарук - Прем'єр-міністр України op Dinsdag 29 oktober 2019

Гончарук повідомив, що президент дав розпорядження уряду зайнятися питанням додаткового фінансування ремонту дороги. "Кабмін виділив їх (гроші, - ред.) з профіциту Дорожнього фонду", - пояснив Гончарук.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За 68 днів були проведені ремонтні роботи на 130 км дороги. "За 3 місяці, а 3 роки", - повідомив Гончарук і заявив, що сподівається, що "такі темпи мають стати нормою!".

Про це написав на своїй офіційній сторінці в Instagram і Володимир Зеленський.

Нагадаємо, раніше "Ще та проблема": Гончарук терміново поїхав до окупованого Донецьк, що сталося.

Також Знай.uа писав, що українці ледь не зірвали секретну зустріч "Слуг народу": що трапилося.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що субсидії в опалювальний сезон переглянуть: Гончарук пояснив, чого чекати українцям взимку.