На хвилі спалахів дифтерії в Україні та закликів до вакцинації, народні депутати не залишилися осторонь, а зробили й собі щеплення від небезпечного захворювання. Нардеп Михайло Радуцький розповів про вакцинування та опублікував фото на своїй сторінці у Facebook.

Разом із Михайлом Радуцьким вакцинувалися від дифтерії спікер парламенту Дмитро Разумков та Голова комітету з питань освіти, науки та інновацій у Верховній Раді Сергій Бабак.

Михайло Радуцький

"Найкращий захист від небезпечних хвороб, це своєчасна вакцинація!!!!!! Сьогодні разом з Дмитром Разумковим та Сергієм Бабаком провакцинувались від дифтерії !!! І радимо це зробити всім громадянам!!!! До речі вакцина в Україні є, в достатній кількості!!!", - написав Михайло Радуцький. Михайло Радуцький

Дмитро Разумков

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Медики застерігають, що в зону ризику потрапляють не тільки не щеплені від дифтерії люди, але навіть ті, хто вакцинований — вони перенесуть її в легкій формі.

Сергій Бабак

Допис Михайла Радуцького

Нагадаємо, раніше в Україні виявили спалах небезпечного захворювання, про яке попереджали епідеміологи

Як повідомляв портал "Знай.ua", розповіли, як вберегтися від дифтерії

Також "Знай.ua" писав, хто в зоні ризику та коли робити щеплення від дифтерії