29 жовтня, вівторок, Володимир Зеленський, президент України, відвідав перший інвестиційний форум RE:THINK Invest in Ukraine в Маріуполі, Запорізька область. Під час форуму Фонд державного майна представить список перших об'єктів для приватизації, як повідомила заступник голови Офісу Президента Юлія Ковалів.

Участь Президента України Володимира Зеленського у роботі Інвестиційного форуму «RE:THINK. Invest in Ukraine».

Участь Президента України Володимира Зеленського у роботі Інвестиційного форуму «RE:THINK. Invest in Ukraine».

Geplaatst door Офіс Президента України op Dinsdag 29 oktober 2019

На офіційній сторінці в Telegram Володимир Зеленський опублікував декілька повідомлень щодо форуму. Він зазначив, що подібний форум став першим і найбільшим на сході України. На форумі, як повідомив президент, були присутні не тільки представники українських та іноземних компаній, але й міжнародних організацій, успішного малого та середнього бізнесу, були політики й представники місцевої влади з усієї України.

Скринщот постів Зеленського

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Зневіра або знищує остаточно, або робить сильнішим. Сьогодні Україна стоїть на цьому роздоріжжі. Ми – Apple, що починає свій шлях у гаражі. Ленс Армстронг, якому поставили страшний діагноз. Але ми знаємо, що на зміну найтемнішій ночі неодмінно прийде світанок", - рішуче заявив Зеленський в одному з повідомлень.

Зеленський також додав, що він вважає амбітної, але здійсненною метою зростання економіки в Україні на 5-7% щорічно. Зеленський зазначив, що для цього необхідні великі інвестиції, і саме цей форум стане першим кроком для цього процесу. А охочі можуть допомогти у відбудові Донбасу.

Скріншот поста Зеленського

Зеленський стверджує, що правила на ринку повинні бути для всіх однакові, тому в країні пройде судова реформа. "Приватизація, дерегуляція, держава у смартфоні – всі ці ініціативи дозволять бізнесу розвиватися на повну", - додав президент.

Нагадаємо, раніше чому Богдана не взяли на зустріч з Трампом і навіщо "формула Штайнмаєра": помічник Зеленського відповів на головні питання.

Також Знай.uа писав, що Зеленський взявся за різкий "стрибок" економіки: що придумали "слуги народу" для простих українців.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що у Зеленського оголосили список для приватизації: "Почнемо з себе".