29 жовтня, у вівторок проходить перший інвестиційний форум RE:THINK Invest in Ukraine в Маріуполі, Запорізька область. Про це повідомив Сергій Сивохо, призначений радником Секретаря РНБО України на своїй сторінці у facebook.

Сивохо повідомив деякі тези з виступу Зеленського, які йому найбільше припали до душі.

"Припинення війни і повернення всіх українських територій - наша головна задача. Ми знаємо, що зробити це можливо єдиним шляхом - дипломатичним. А для цього Україна повинна мати сильну позицію і підтримку. Бути державою, яку шанують, до якого прислухаються. Бути процвітаючою, незалежної і успішною країною. Саме такою повинна стати Україна. Саме цього зачекались громадяни України", - сказав Володимир Зеленський.

Президент пообіцяв персональну захист кожному інвестору, готовому зайти на територію України.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Geplaatst door Сергей Сивохо op Dinsdag 29 oktober 2019

"Я впевнений, що зараз ми стоїмо на порозі економічного прориву. Україна стає дійсно стабільним і передбачуваним ринком зі значними можливостями для розширення бізнесу. Додайте до всього цього сприятливі кліматичні умови, вигідне географічне положення, невичерпане сільськогосподарський та індустріальний потенціал, і наш головний ресурс - неймовірно працьовиті і талановиті люди", - підкреслив президент України.

А також додав, що цей форум в Маріуполі - початок нового інвестиційного етапу в нашій історії. Президент: "Можливості ніколи не стукають двічі. Не пропустіть можливості. Будь ласка! Не проспіть Україну".

Схоже, Сивохо підтримує президента і його ініціативи і закликає українців робити те ж саме.

Нагадаємо, раніше чому Богдана не взяли на зустріч з Трампом і навіщо "формула Штайнмаєра": помічник Зеленського відповів на головні питання.

Також Знай.uа писав, що Зеленський взявся за різкий "стрибок" економіки: що придумали "слуги народу" для простих українців.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що у Зеленського оголосили список для приватизації: "Почнемо з себе".