29 жовтня Сергій Сивохо, радник секретаря РНБО, розповів перед початком інвестфоруму RE: think. Invest in Ukraine в Маріуполі, хто буде допомагати в питаннях реінтеграції Донбасу. За його словами, це експерти, які займалися вивченням військових конфліктів в Сирії та Колумбії.

Сергій Сивохо

"Реінтеграція Донбасу, безумовно, можлива, інакше б я за це не брався. Зі мною - команда експертів, яка вивчала військові конфлікти в Колумбії та Сирії. Вони розробляють програму і рішення", - заявив Сивохо.

Він також уточнив, що робота його команди в плані реінтеграції окупованих територій, ґрунтується на баченні Володимира Зеленського, президента України. Але, додав Сивохо, якщо потрібно, то команда Сивохо доносить до президента і свою точку зору.

Сивохо також додав, що реінтеграцію Донбасу потрібно провести швидко, і для цього важливо використовувати комплексний підхід: "Це і переговори, і інвестиції в пакеті".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Сергій Сивохо

За словами Сивохо, в РНБО зараз чекають запуск телевізійного каналу, який би віщав на тимчасово окупованих територіях Донбасу. Вирішенням цього питання займається Олександр Бородянський, міністр культури молоді та спорту: "Але ж є ще інформаційна робота з людьми безпосередньо, через соцмережі".

Нагадаємо, раніше новий радник РНБО Сергій Сивохо звернувся до героїв Другої світової: "Боляче, що знову...".

Також Знай.uа писав, що Сивохо розповів, чим займеться найближчим часом, тепер Донбас заживе: "Примирення і єдність".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Сивохо озвучив перші плани в РНБО по Донбасу: "В терміновому порядку...".