Народний депутат України Сергій Шахов від партії "Наш край" звернувся з трибуни Верховної Ради до уряду з вимогою не допустити перевертнів до керування в прокуратурі.

Шахов вимагає в Рябошапки розслідувати злочини прокурора з Луганщини Грігорова та не допустити його до керування в прокуратурі.

"Потрібно підходити і до генерального і до всіх прокурорів з приводу фаховості, з приводу розуміння, що кожен керівник повинен працювати, маючи певний досвід. Є такі прокурори, які в овечій шкурі є перевертнями. У Луганську область ще три роки тому направили прокурора Грігорова. Хочу, щоб звернув увагу на це прізвище генеральний прокурор Рябошапка і не допустив його до керування та розслідував всі злочини, які він зробив. Він прикриває сьогодні вбивство Сергія Самарського, прикриває контрабанду, прикриває наркотрафік в Луганській області. Запам'ятайте кожен парламентарій це прізвище і не допустіть таких перевертнів до керування в прокуратурі", - сказав Шахов.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще