Глави Офісу президента Андрій Богдан назвав найбільший ризик для України на найближче майбутнє. Про це сказано в інтерв'ю "УП".

Так, за словами політика, українській владі варто боятися відсутності змін. Саме тому часто приймаються раптові рішення.

"Точно буде погана ситуація, якщо нічого не робити. Якщо будуть помилки, ми вважаємо, що якісь помилки нам народ пробачить, Україна пробачить. Ну, якщо буде рух вперед", - зазначив Богдан.

Він заявив, що вважає "формулу Штайнмайера" кроком до мирного урегулируванию конфлікту на Донбасі. Богдан зазначив, що документ повинен продемонструвати мирні наміри влади України.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Щодо постаті глави МВС Арсена Авакова Богдан зазначив, що вважає його професіоналом, який залишився на посаді "по совісті". Крім того, він схвально відгукнувся про команду "Слуги народу".

"Немає людей, які хочуть заробити грошей нечесним шляхом, немає людей, які хочуть зла країні, немає людей, які готові поміняти совість на якісь одномоментні радості", - наголосив Богдан.

Голова ОП наголосив, що його не було на зустрічі Зеленського з Трампом через особисте прохання президента. Він зазначив, що зустрічі з партнерами Джуліані не було, але з ними зустрівся радник президента Андрій Єрмак.

Нагадаємо, дівчина Андрія Богдана прокоментувала стосунки.

Як повідомляв портал Знай.иа, Пальчевський оцінив чутки про Богдана в кріслі прем'єра.

Також портал Знай.ua писав, дівчина Богдана зробила конкурс "Міс Україна Всесвіт 2019" незабутнім.