Президент Володимир Зеленський під час виступу на форумі RE:think. Invest in Ukraine в Маріуполі заявив, що новий уряд всього за два місяці прийняв понад 40 законів, багато з яких бізнес і міжнародні партнери України чекали роками.

"Сьогодні ми робимо все необхідне, щоб продовжувати співпрацю з Міжнародним валютним фондом і підтримувати економічне зростання", - зазначив глава держави.

Крім того, зараз в пріоритеті української влади – земельна реформа.

Зеленський на інвестиційному форумі в Маріуполі
Зеленський на інвестиційному форумі в Маріуполі

"Уряд подав законопроект про введення вільного ринку землі, що дасть поштовх агропромисловому сектору, залученню інвестицій та сучасних технологій", – розповів Зеленський.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

За його словами, краще рухатися швидко, допускаючи незначні помилки, ніж тупцювати на місці, що означає рухатися назад.

"Зупинятися ми не збираємося. Ми продовжуємо євроінтеграцію і гармонізацію українського законодавства з європейським. Проведемо глибинну податкову реформу, яка почне діяти у 2021 році. Викорінимо неправомірний тиск на бізнес з боку правоохоронних органів. Я особисто обіцяю персональний захист кожному інвестору", – заявив президент.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Крім того, Зеленський впевнений, що зараз країна на порозі економічного прориву, про що свідчать показники.

"У другому кварталі ми продемонстрували зростання реального ВВП на рівні 4,6%. Міжнародні організації істотно поліпшили свої прогнози по економічному зростанню України в наступному році", – уточнив він.

Також український лідер поділився найближчими планами.

"В найближчих планах – велика приватизація десятків інвестиційно привабливих об'єктів. Ми повинні створити ефективні правила роботи на енергетичних ринках і спростити ведення бізнесу, прибравши обмеження у сферах трудових відносин і руху капіталу", – підкреслив Зеленський.

Нагадаємо, Зеленський розповів про нові можливості малого і середнього бізнесу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Гончарук об'єднав найбільших мобільних операторів України.

Також портал Знай.uа писав, що Сивохо назвав єдиний шлях припинення війни на Донбасі.