Лідер "Національного корпусу" Андрій Білецький відреагував на розведення військ в Золотому.

Відповідне відео він опублікував на своїй сторінці в YouTube.

"Українські війська відходять з позицій. Не на всій ділянці, але на значній частині. Потрібно знати декілька речей про нову владу і президента. Перше - вони брешуть. Друге - вони не стільки убогі і не стільки одержимі зустріччю з Путіним за будь-яку ціну, що готові порушувати правила безпеки, які самі намалювали. Я в першу чергу кажу про ті 7 днів тиші, які повинні були стати запорукою розведення, за словами Зеленського, Пристайко, ООС", - сказав Білецький.

Далі він показав зведення за останні 7 днів по Золотому. Звідси видно, що обстріли були щоденними, однак сьогодні команда Зеленського і ООС заявляють, що обстрілу не було.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Для Зеленського це норма. Спочатку він говорив, що іноземцям не будуть продавати українську землю, але в "Слузі народу" винесли законопроєкт, який пропонує продаж землі іноземцям", - продовжує Білецький.

Він продовжує:

"Зараз довбо*би різних мастей будуть говорити, що на Золоте не нападають, а значить все проходить добре. Це не так. Якщо у "ЛДНР" є мізки, вони не будуть зараз нападати з простої причини. Навіщо отримувати 2 відсотки прибутку, якщо можна отримати 100. Вони дочекаються впевненості, що ніхто не нападає і що міст будується, а потім нападуть і ми здамо 30 населених пунктів".

Також Білецький звернувся за допомогою до українців:

"Для добровольців нічого не змінилося. Якщо армія залишить позиції, вони залишаться. Потрібна допомога. Якщо є охочі, заходьте на телеграм-канал "Останній блокпост". Допоможіть, чим можете.

Нагадаємо, що Андрій Білецький анонсував мобілізацію і закликав їхати в Золоте.

Як повідомляв портал Знай.ua, Андрій Білецький дав президенту Володимиру Зеленському 10 днів, щоб той відмовився від відведення ЗСУ на Донбасі.

Також портал Знай.ua писав, що Білецький порадив президенту Володимиру Зеленському облаштувати виїзної офіс.