Донька відомого українського політика, колишнього нардепа Михайла Добкіна Алла часто радує в мережі своїх підписників фотографіями себе коханої і думає, що тягне навіть на модель. Так, дівчина поділилася деякими секретами "краси" і молодості.

"Депутатська" донька в Instagram опублікувала знімок, який підписала: "Фото без фільтрів, ретушування, коректування, збільшення, зменшення максимально натурально..ранок, без косметики такі фото вам подобаються?))". Про це пише портал "Політека".

На фото можна побачити, що Алла знаходиться в машині, в спортивному костюмі і дивиться просто в кадр. У дівчини великі виразні очі, і важко повірити, що без косметики, однак, як зізналася сама Алла, її мета — як омога довше зберегти свою красу, тому вона з розумом підходить до макіяжу: "Головна мета — здорова шкіра і молодість до 35-ти планую зберегти такий результат, далі будемо думати. Будьте наймолодішими і найкрасивішими, мої дівчатка Ваша А".

Коментують розсипалися в похвалах: "Ви що з макіяжем, що без, все одно, божественно виглядаєте", "Всі фото шикарні, вік не головне, головне це харчування, молодість в їжі!!!!, а не в салонах і не в косметиці, можу прямо сказати з твоїм фото, збережеш все до 45-ти, якщо я так сказав, значить так і є", "Нереальна краса".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, розпусна Кайлі Дженнер втілила мрію всіх чоловіків на вечірці Playboy: "Солодкий зайчик".

Як повідомляв Знай.uа донька скандального Добкіна показала дорослі розваги зі зброєю: "Сюрприз вдався".

Знай.uа писав, юна донька Полякової пофліртувала з фотографом під час зйомки: "Вже краше мами стала".