Президент України Володимир Зеленський озвучив пріоритети щодо Донбасу та Криму. Глава держави зазначив, що Україна повинна зберегти свідомість українських громадян на окупованих територіях.

Про це гарант заявив під час інвестиційного форуму RE:THINK. Invest in Ukraine, який відбувся у Маріуполі, передає РБК-Україна.

За словами Зеленського, Україна повинна зосередитися на інформаційній та гуманітарній політиці щодо Донбасу та Криму.

"Що держава повинна зробити вже зараз не втративши найголовніше - свідомість наших громадян на окупованих територіях. Тому, крім дипломатії, нашим пріоритетом є інформаційна та гуманітарна політика щодо Донбасу і Криму", - сказав Зеленський.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Зазначимо, що в Україні створили Фонд міжнародної партнерської підтримки відновлення та реінтеграції Донбасу. Україна буде проводити таку підтримку спільно зі Світовим банком.

"Говорячи про майбутнє, разом з нашим партнером — Світовим банком ми запускаємо роботу Фонду міжнародної партнерської підтримки для відновлення та майбутньої реінтеграції Донбасу. Закликаємо всіх ставати частиною цього великого проєкту", — додав Володимир Зеленський.

Також варто наголосити, що у вівторок, 29 жовтня, розпочалося розведення сил на Донбасі. Процес розведення розпочався близько 12:00 в обох сторонах, тобто дзеркально. Представники Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ підтвердили початок розведення сил та засобів з обох сторін.

Нагадаємо, Білецький звинуватив Зеленського у брехні з розведенням сил в Золотому: "Для нього це норма".

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський заявив про економічний прорив України: "Зупинятися не збираємося".

Також портал Знай.uа писав, що українцям розповіли правду про скандал Зеленського в Золотому: "В армію піди і захищай, Боря...".