Українці часто можуть стати свідками того, що відбувається в онлайн-листуванні народних обранців. Все це відбувається завдяки оперативній роботі журналістів, які під час засідань Верховної Ради пильно стежать за роботою "слуг народу" і не забувають зафіксувати їх гаджети. Однак, деяким чиновникам і політикам такі дії представників медіа не подобаються.

Так, дипломат Богдан Яременко навіть примудрився замість роботи зайнятися створенням липового листування, тим самим спростувавши свою відкритість і публічність, а ще, в добавок, підставив журналістів недійсною інформацією, яку було опубліковано. Про це стало відомо завдяки публікації самого Яременка в мережі Facebook.

Про провокації Після того, як кілька колег по фракції стали жертвами любителів підглядати і читати через плече ми...

Geplaatst door Богдан Яременко op Woensdag 30 oktober 2019

"Після того, як кілька колег по фракції стали жертвами любителів підглядати і читати через плече ми застосували певні запобіжні заходи і тепер знаємо, коли "журналісти" підглядають у наші телефони. Отримавши такий сигнал, я вчинив учора провокацію і дозволив сфотографувати сфабриковані "листування". Це спрацювало. Мисливець за гарячими фактами сфотографував те, чого немає. Не варто вірити всьому, що публікують нібито ЗМІ. Далі буде.", - радісно написав Яременко.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Богдан Яременко

Можливо, варто нагадати народним обранцям, що вони "слуги" а не творці теорій змов і мережеві пранкери. Адже, важлива секретна інформація повинна бути під захистом державних структур, а не під екраном їх дорогих смартфонів. І для листувань є перерви.

Нагадаємо, обміняв Monobank на Кабмін і забув про Лондон: Дубілет розповів, навіщо залишився в Україні.

Як повідомляв Знай.uа Слуга народу замовляв повію просто у Верховній Раді: "Година – 100$".

Знай.uа писав, Юзик з "Слуги народу" пояснив, як хор Верьовки опинився на сцені "Кварталу 95": "Вони самі...".