Парламент IX скликання складається з молодих нардепів, напевно, саме тому стільки інтимних скандалів, як у цій каденції, ще не було. Всі ми пам'ятаємо велелюбну Олену Кріворучкіну з фракції «Слуга Народу», яка хоче займатися любов'ю день і ніч, також складно «развідеть» чухання статевого органу від члена "Опозиційної платформи - За життя" Іллі Ківи, і ось тепер за делікатним листуванням був спійманий і голова Комітету ВР з питань зовнішньої політики і міжпарламентського співробітництва Богдан Яременко.

У листуванні він спілкувався з дівчиною, яка просила за свої інтимні послуги 100 доларів за годину.

Чому не я?

Цікаво, але найбільше цій ситуації обурився вже згаданий нами Ілля Ківа, якого мабуть «задавила жаба», що це не він виявився такий сексуально активний, а хтось інший.

Його роздуми на цю пікантну тему зняли колеги і поділилися з нами.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

«Проституція в нашій країні незаконна, тому, коли народні депутати отримують гроші в конвертах і мають можливість витрачати ці гроші на повій - це і є аморальні дії і порушення закону. З цим повинна розібратися правоохоронна система. Подібних Яременко місця немає в парламенті», - таврував Ківа свого колегу по ВР.

Багато соратників депутата слухали його з посмішкою, викликаючи тим самим ще більше бажання у останнього поразглагольствовать, а, як показує практика два рази його просити не треба.

«Одні п.дорам пишуть інші повіям, кого ви сюди понабирали? - почав матюкатися в сесійній залі Ківа. - Перший раз отримали зарплату в конвертах і почали відразу замовляти повій по 100 доларів».

Хоча, справедливості заради варто сказати, що Ілля Ківа також зазначив, що, можливо, це все по любові і криміналу в цьому немає. Хоча все ж він, людина, яка нерідко виставляв у соціальних мережах фотографії себе з напівоголеними дівчатами в ліжку, вважає це аморальним.

До речі, сам Богдан Яременко теж не залишився у програші і опублікував пост, в якому заявив, що вся ця переписка була їм підлаштована, тільки ось виразної відповіді підлаштована для чого, він так і не дав.

Нагадаємо, що після відео з Кивою Супрун розклала по поличках усі "за" та "проти" мастурбації: "Стає проблемою".

Як повідомляв Знай. ua, нова глава МОЗ Скалецька розповіла, чи буде наслідувати Супрун: "Я не спеціаліст з ерекції".

Також Знай. ua писав, що об'єкт бажання Киви прокоментувала конфуз в Раді: "Хотів допомогти з благодійного боку".