Нардеп від "Слуги народу" Богдан Яременко, який прославився секс-перепискою, потрапивши у новий скандал. Журналістам вдалося сфотографувати, як політик запитує у юної дівчини, скільки грошей їй потрібно на місяць.

"Народний обранець "фабрикує переписку" з 18 (20)-річною дівчиною, у якій цікавиться, скільки їй потрібно грошей на місяць", а інший дівчині розповідає, що одружений і "нова людина в політиці", - сказано в повідомленні.

З листування стає зрозуміло, що обраниці Яременко 20 років і вона працює менеджером з продажу запчастин і аксесуарів. Вони познайомилися в Tinder, і після декількох повідомлень нардеп запитав, скільки дівчині потрібно грошей на місяць.

Пссс, ми вам ще трохи "провокацій" від Слуга Народу Богдан Яременко принесли. Тут народний обранець "фабрикує...

Geplaatst door Буквы op Woensdag 30 oktober 2019

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Іншій дівчині Яременко чесно зізнається, що одружений і займається політикою. Правда, зізнається, що у цій справі нова людина.

Раніше журналістам вдалося зняти, як прямо на засідання ВР Яременко читав анкету 32-річної Аліни. Дівчина бере за годину роботи 100$.

Нагадаємо, "Слуга народу" Яременко поскаржився на підглядання в Раді.

Як повідомляв портал Знай.uа, слуга народу замовляв повію просто у Верховній Раді.

Також портал Знай.ua писав, Юзик з "Слуги народу" пояснив, як хор Верьовки опинився на сцені "Кварталу 95".