Український президент Володимир Зеленський взяв участь у відкритті соціального офісу "Мультицентр" у Маріуполі.

Про це повідомляє Telegram-канал "Команда Зеленського".

Відомо, що український лідер перевірив відділення Пенсійного фонду, центри надання адміністративних послуг та соціального захисту населення, розташовані в "Мультицентрі".

Мультицентр у Маріуполі

Мета проєкту - забезпечення мешканців міста адміністративними послугами. Щогодини "Мультицентр" відвідуватиме близько 120 осіб. На даху офісу розташовано оглядовий майданчик з кафе та зону відпочинку. Центр доступний для людей з інвалідністю.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"У будівлі "Мультицентру" розміщено центр з надання адміністративних послуг, відділ державної реєстрації актів цивільного стану, відділення прийому комунальних платежів, управління соціального захисту населення, Лівобережний пенсійний фонд і каси банку". повідомляє

Мультицентр у Маріуполі

Завдяки відкриттю "Мультицентру" у Маріуполі з'явиться близько 120 нових робочих місць. Центр було відкрито за підтримки посольства США в Україні.

Нагадаємо, Білецький звинуватив Зеленського у брехні з розведенням сил в Золотому: "Для нього це норма".

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський заявив про економічний прорив України: "Зупинятися не збираємося".

Також портал Знай.uа писав, що українцям розповіли правду про скандал Зеленського в Золотому: "В армію піди і захищай, Боря...".