30 жовтня народний депутат від "Слуги народу", голова комітету з міжнародних справ Ради Богдан Яременко потрапив у скандал. Журналісти зняли його листування в Раді з дівчиною, з якою він домовлявся про секс за 100 доларів на годину.

Від Яременка надійшло цікаве пояснення, що він начебто сам засвітив це переписування і воно не справжнє. Та пізніше нардеп видалив свій пост і написав інший, в якому щиро каявся за скоєне. У новому пості депутат вибачився перед дітьми, дружиною, фракцією і президентом. Про це пише видання Хвиля.

Допис Богдана Яременко

Різка зміна поведінки нардепа багатьох здивувала. Виникли припущення, що на Яременка тиснуло партійне начальство, яке було вкрай незадоволене скандалом. Та пояснення виявилося набагато цікавішим. Вибачитися Богдана Яременка спонукав український пранкер, відомий під ніком "Джокер". Повідомляється, що він певний час листувався з Яременко під виглядом генпрокурора Рябошапки.

Богдан Яременко

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Одним словом, мудак. Визнаю", - написав Яременко у листуванні з пранкером. Крім того, він зізнався, що був переконаний, що сидить в "захищеному куті" і журналісти не зможуть знімати екран телефону, Цим він фактично підтвердив, що листування з дівчиною було справжнім.

Листування Яременка з Рябошапкою

Нагадаємо, раніше Яременко видалив старий пост в Facebook і написав новий

Як повідомляв портал "Знай.ua", слуга народу замовляв повію просто у Верховній Раді

Також "Знай.ua" писав, що Юрій Корявченков пояснив ситуацію з хором Верьовки