Відомий український гуморист, політик, а з нещодавнього часу і радник Ради національної безпеки і оборони України Сергій Сивохо прокоментував ситуацію з телемовленням в країні. Сергій дуже незадоволений тим, що на сьогоднішній день показують телеканали.

Колишній шоумен в інтерв'ю одному з українських видань розповів, що жителям окупованих районів Донецької та Луганської областей краще не дивитися те, що демонструють телеканали України. Було уточнення, що з цими людьми зв'язок можливий тільки на підконтрольній території.

Сергій Сивохо

"Те, що вони побачать тут, ті емоції, посили - відвезуть туди. Це - недоврахований фактор комунікації. І, як завжди, традиційні способи - інтернет-спільноти, дасть бог, з'явиться скоро телебачення, оскільки те, що там робиться - жах. Вони не бачать українського телебачення. Правда, іноді хочеться сказати: "І добре, що вони не бачать", - сказав Сивохо.

Нагадаємо, Зеленський заявив про економічний прорив України: "Зупинятися не збираємося".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа "Україна – це країна можливостей!": найяскравіші вислови Зеленського на форумі в Маріуполі.

Знай.uа писав, Сивохо розповів, хто допоможе в реінтеграції Донбасу: "Безпосередньо з...".