Навіть пари днів не минуло після гучного скандалу за участю нардепа Богдана Яременка, якого спіймали на "провокаційному" листуванні з куртизанкою, а в мережі вже знайшли іншого героя для насмішок. Тільки погляньте на фото Давида Арахамії з колегою Ольгою Сваченко.

Кадр, на якому Арахамія нібито мацає за груди колегу по фракції, зловив в українському парламенті фотограф Ян Доброносов. Знімок з'явився в мережі Facebook.

Коли лідер фракції пояснює тонкощі робочого процесу)

Geplaatst door Yan Dobronosov op Woensdag 30 oktober 2019

Так, користувачі мережі почали активно коментувати "пікантний" знімок і змагатися за найгострішу та найдотепнішу думку: "Ось так я беру того поліграфа", - пишуть під фото.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

А деякі жартівники вже й фотожаби зробили:

Нагадаємо, Романенко показав, що Яременко з повією в Раді такий не один: "Робити якусь х**ню, несумісну з розумом".

Як повідомляв Знай.uа Яременко вибачився за повію і неподобство в Раді, "Рябошапка" змусив: "Одним словом, мудак. Визнаю".

Знай.uа писав, журналісти показали, як скандальний "слуга народу" Яременко шукає дівчат: почалося давним-давно.