У серіалі "Слуга народу" герой, якого зіграв Володимир Зеленський, користувався велосипедом. Однак в реальності президент Зеленський змінив вже ряд елітних авто.

Видання "РБК-Styler" зробило підбірку всіх відомих авто, на яких він катався ще з часів, коли був шоуменом у студії "Квартал 95".

Журналістам відомо, що Володимир Зеленський користувався Suzuki Grand Vitara. З моменту, коли він їздив на цій машині, минуло багато часу. Відомо, що тоді ще шоумен Зеленський брав це авто у кредит, однак швидко його продав.

Пізніше вибір припав на BMW X5 другого покоління. У дружини Зеленського, Олени тоді був Merсedes S500 4Matic 2014 року випуску.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Незабаром майбутній президент України придбав Range Rover, на якому їздить і сьогодні. Об'єм двигуна – 4,4 літра, вартість на той час – 4,6 млн гривень, згідно з декларацією про доходи за 2018 рік.

На здачу аналізів перед дебатами з Петром Порошенком Зеленський приїхав на Mercedes Benz 2003 року випуску. Народний депутат Володимир Ар'єв тоді стверджував, що це авто належало олігарху Ігорю Коломойському. Тим часом, у декларації Володимира Олександровича було вказано Range Rover 2016 року і Mercedes Benz 2014 року, вартість останнього – 1,4 млн гривень.

Цьогоріч він покатався за кермом Tesla. А 29 жовтня Зеленський випробував нову трасу Н-8 Бориспіль-Маріуполь на Toyota, про що розповів у Facebook. За даними видання, це авто на донецьких номерах не "пробивається" у базі МВС.

Нагадаємо, Білецький звинуватив Зеленського у брехні з розведенням сил в Золотому: "Для нього це норма".

Як повідомляв портал Знай.uа, "Мир в Україні – запорука безпеки у Європі": Зеленський назвав єдиний шлях закінчення війни на Донбасі.

Також портал Знай.uа писав, що у Мінську вирішили, коли почнеться розведення військ у Петрівському: ось головна умова.