Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія вважає, що скандальний Богдан Яременко, який потрапив у секс-скандал в парламенті, повинен залишити посаду глави комітету Верховної Ради по зовнішній політиці і міжпарламентському співробітництву.

Таку заяву Арахамія зробив в кулуарах Ради, відповідаючи на питання журналістів.

Він підкреслив, що фракція ще не обговорювала питання Яременка та його листування з повією. Арахамія пообіцяв, що незабаром це обов'язково станеться.

Давид Арахамія
Давид Арахамія

За словами голови фракції "Слуга народу", зі сформованої ситуації є три варіанти виходу:

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
  1. Яременко іде з посади голови комітету;
  2. виключається з фракції;
  3. добровільно відмовляється від мандата.

"Я підтримую, напевно, перший варіант. Це була переписка, а не якийсь політичний момент. Тому, я думаю, що перший варіант". Давид Арахамія

Богдан Яременко

Арахамія вважає, що питання відкликання Яременка з посади голови комітету в разі схвалення фракції може бути винесено на розгляд парламенту на наступному пленарному тижні.

Нагадаємо, раніше Яременко видалив старий пост в Facebook і написав новий.

Як повідомляв портал "Знай.uа", слуга народу замовляв повію просто у Верховній Раді.

Також "Знай.uа" писав, що Юрій Корявченков пояснив ситуацію з хором Верьовки.