Нещодавно мережу буквально підірвала інтимна переписка депутата від "Слуги народу" Богдана Яременка, який прямо на засіданні ВР замовляв повію. Якими гучними скандалами відзначилися інші парламентарії?

Переписка Криворучкіної

Депутат від "Слуги народу" Олена Криворучкіна у вересні попалася на переписці з коханим, де написала, що хоче займатися сексом день і вночі.

"Поправляння члена і шкарпеток" від Киви

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Народного депутата України від "Опозиційного платформи - За Життя" Іллю Кива на початку жовтня спіймали за дзвінком з абонентом "Юлія конкурс краси Одеса". Дзвінок настільки розбурхав Киву, що він почав гладити пах, а потім підтягувати шкарпетки.

Переписка "повії" і Яременка

30 жовтня нардеп від "Слуги народу" Богдана Яременко переписувався з дівчиною Аліною, яка пропонувала йому послуги за 100 доларів на годину. Крім того, він користувався додатком для знайомств Tinder, де запитував у 20-річної дівчини, скільки грошей їй потрібно на місяць.

Нагадаємо, Романенко показав, що Яременко з повією в Раді такий не один.

Як повідомляв портал Знай.uа, Яременко вибачився за повію і неподобство в Раді, "Рябошапка" змусив.

Також портал Знай.ua писав, журналісти показали, як скандальний "слуга народу" Яременко шукає дівчат.