Слуга народу Богдан Яресенко, який зганьбився своєю перепискою з повією в парламентській залі, як з'ясувалось, постійно спілкується з подібними дамами легкої поведінки. Це і є його основна діяльність за весь час роботи у Верховній Раді.

Нові фото і відео листування нардепа опублікували журналісти видання "Буквы", зазначивши, що давно слідкують за цим нардепом.

"Ще у вересні в об'єктив нашого фотокореспондента потрапили листування нардепа Богдана Яременка з, скажімо так, дівчатами легкої поведінки. #Букви не стали це публікувати одразу і вирішили перевірити, чи матиме ця поведінка системний характер. Тому почали спостерігати", - стверджують журналісти.

Лише за останні 2 дні - 29 і 30 жовтня, співробітники видання зафіксували кілька листувань нардепа з дівчатами під час голосування за закони.

Так, 29 жовтня Яременко погоджував зустріч із дівчиною на найближчі дні.
"Привіт. Я не тільки не передумав, але ще в суботу запропонував зустрітися і перейти для полегшення спілкування у Вотсап або Вайбер. Навіть телефон залишив. Зустрітися можемо завтра ввечері або в четвер...", - пише депутат.

Цього ж дня у дівчини на ім'я Ельвіра нардеп цікавиться, якому алкоголю вона надає перевагу.
"Під настрій. Вино, віскі, шампанське", - відповідає дівчина.

Під час голосування Яременко читав анкету 32-річної жінки на ім'я Аліна, яка в анкеті вказала переваги: ​​секс, зустріч, побачення. Також дівчина вказала, що її не цікавлять стосунки.
Водночас нардеп спілкувався з дівчиною, яка в месенджері Facebook була підписана як Анна Степаницька. Дівчина надіслала нардепу фотографію і похвалилася, що купила "комбез".
Анна: Я ж комбез купила Яременко: Непогано. Треба тебе більше леді робити.Анна: Я ж і так леді))) Яременко: Треба і виглядати, як леді... (почав писати нардеп, але передумав і стер повідомлення).

Журналісти також наводять листування нардепа з жінкою на ім'я Галина, з якою у нього були раніше стосунки.
Галина: Парадное открытое подымайся на 9 этаж поворачивай на лево 105кв. Галина (16 вересня): Привітик. Гарного легкого тобі дня і два смайли поцілунку. Яременко: Взаємно сонечко. Галина: Привет. Я сново прошу тебя о помощи. Я знаю, что возможно надоела тебе своими проблемами. Но, это мечта свей моей жизни, пожалуйста помоги ты знаешь я живу на семной квартире есть возможность иметь свою квартиру. Мне надо 10 000$ чтобы у меня была крыша над головой с дочерь, для меня это так важно, я готова ради этого на все!, на любые твои условия, пожалуйста помоги мне Яременко: Галя, це значно вище моїх можливостей.

Також нардеп листувався з 18 - річною дівчиною, у якої цікавився, "скільки їй потрібно грошей на місяць", а іншій дівчині розповідає, що одружений і "нова людина в політиці".