Прем'єр-міністр Олексій Гончарук повідомив, що Світовий банк і ЄБРР виділять Україні $300 млн. Для підписання угоди на 300 млн доларів зі Світовим банком і Банком реконструкції та розвитку українська делегація у листопаді поїде у Брюссель.

Про це прем'єр-міністр України Олексій Гончарук сказав у вечірньому ефірі телеканалу 1+1 у четвер, 31 жовтня. Гончарук закликав українців повірити у перспективи швидкого економічного зростання країни.

Олексій Гончарук

"Всі взагалі починається з мрії. Меморандум з респектабельними організаціями, такими як Світовий банк, Європейський банк реконструкції і розвитку - це дуже багато! Вони не підписуються під порожніми словами. Кращим підтвердженням того є те, що в листопаді ми поїдемо в Брюссель підписувати угоду на 300 млн доларів". Олексій Гончарук

Олексій Гончарук підкреслив, що угоди з такими респектабельними організаціями, такими як Світовий банк та Банк реконструкції та розвитку означають дуже багато для України.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Олексій Гончарук

"Все взагалі починається з мрії. Меморандум із респектабельними організаціями, такими як Світовий банк, банк реконструкції та розвитку - це дуже багато! Вони не підписуються під пустими словами. Кращим того підтвердженням є те, що у листопаді ми поїдемо у Брюссель підписувати угоду на 300 мільйонів доларів" - сказав Гончарук. Олексій Гончарук

У рамках Міжнародного інвестфоруму RE: think. Invest in Ukraine прем’єр-міністр України Олексій Гончарук разом з віцепрезидентом ЄБРР Алан Пію підписали Меморандум щодо програми фінансування регіональних доріг. Згідно з угодою партнери з ЄБРР кредитуватимуть обласні державні адміністрації під місцеві гарантії.

«Усе взагалі починається з мрії. Я хочу сказати людям: просто повірте».

Прем’єр Гончарук: «Усе взагалі починається з мрії. Я хочу сказати людям: просто повірте». Керівник нового уряду Олексій Гончарук пишається інвестиційним форумом, який влада щойно провела у Маріуполі. В студії ток-шоу «Право на владу» він розповів про перші результати форуму. «Все взагалі починається з мрії. Меморандуми зі Світовим банком та ЄБРР - це вже дуже багато, вони не підписуються під порожніми словами. Вже у листопаді ми поїдемо в Брюссель підписувати першу угоду на 300 млн доларів», - анонсує Гончарук. «Ми повинні побороти корупцію і повернути довіру до нашої держави. Ми переконані, що ми з цим впораємось. Ми маємо намір багато працювати. Я хочу сказати людям: просто повірте. До влади в Україні прийшло нове покоління, і воно мислить абсолютно інакше».

Geplaatst door ПРАВО НА ВЛАДУ op Donderdag 31 oktober 2019

Генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг після засідання комісії Україна - НАТО заявив, що союзники Альянсу виділили понад 40 млн євро для підтримки України в таких сферах, як бойове командування і контроль, кібероборона, медична реабілітація.

Олексій Гончарук

Нагадаємо, раніше Столтенберг зачитав депутатам вірш Шевченка українською

Як повідомляв портал "Знай.ua", Столтенберг принизив Зеленського на очах у всіх

Також "Знай.ua" писав, що у НАТО зробили гучну заяву щодо України