У Тернополі президента Володимира Зеленського зустріли пікетом та вигуками "Ганьба!". Представники штабу спротиву капітуляції влаштували гаранту своєрідний "коридор ганьби".

1 листопада Володимир Зеленський прибув у Тернопіль для представлення нового очільника обласної державної адміністрації Ігора Сопеля.

В приміщенні ОДА перед поданням нового глави обласної держадміністрації 200 людей із штабу спротиву капітуляції зустріли Зеленського вигуками "Ганьба!", "Ні капітуляції" та свистіли.

В центр міста прийшли кілька груп людей - крім представників спротиву капітуляції прийшли спиртовики, дорожники, інваліди, щоб висловити Зеленському своє невдоволення. Спиртовики вимагали заборонити ввезення іноземного спирту. Дорожники хочуть працювати, інваліди вимагали соціального захисту.
Відеозапис цього моменту опублікував в ФБ Роман. Як видно на відео, президенту інцидент не сподобався, що демонструє його реакціїя. Зеленський вступив в словесну перепалку з одним з мітингувальників.

В Тернополі так :) Відео Новини Тернополя Реально

Geplaatst door Roman Pelekh op Vrijdag 1 november 2019

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще