У неділю, 3 листопада, українські воїни відзначають своє професійне свято — День ракетних військ і артилерії. Так одним з перших привітав військовослужбовців глава держави Володимир Зеленський.

Про це стало відомо завдяки тексту з привітаннями на сайті президента.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Шановні воїни-артилеристи! Дорогі ветерани! Вітаю вас з Днем ракетних військ і артилерії. Воїни-артилеристи завжди вважалися елітою війська і відрізнялися своєю організованістю, злагодженістю, точністю в розрахунках і точністю вогню та ударів. У ваших руках — могутні і потужні артилерійські та ракетні системи, які ви добре опанували і майстерно застосовуєте. Завдяки вашому професіоналізму в боях з російським агресором на Сході України збережено тисячі життів українських воїнів і цивільного населення. Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров'я, добробуту і непохитної віри в нашу перемогу. Слава воїнам-артилеристам! Слава Україні!", - зазначається на сайті.

Нагадаємо, улюбленою іграшкою Зеленського була... м'ясорубка: які таємниці приховано в дитинстві президента.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа соратник Порошенка Софія Федина прокоментувала переслідування її і Звіробій: "Це наскільки треба боятися...".

Знай.uа писав, Порошенко проігнорував 15 допитів у ДБР, блогер показав, куди подівся екс-президент: "Петя гастролює".