Юрій Луценко, ексгенпрокурор, виїхав з України до Лондона, Великобританія, як повідомлялося раніше. 30 вересня він був помічений на вулицях британської столиці.

3 листопада з'явилася інформація, що Луценко повернувся в Україну. Це стало відомо з його коментаря, який він написав під постом політолога Михайла Чаплиги в Facebook. Луценко повідомив, що знаходиться в Києві і додав, що його дружина перенесла важкі проблеми з серцем

Чаплига опублікував пост наступного змісту (далі цитата дослівно, - ред.): "Уехали с баблом и показали нам фак: чета Луценко, Бабченко (с кошельком), Кононенко, Матиос... чуть ранее Гонтарева и Яресько... Знают толк в выражении "вовремя выйти из Игры с несгораемым баблом. Говорят, что вышедших на порядок больше... вместе с баблом. Дальше будет треш".

Скріншот посту і коментаря

Юрій Луценко відреагував на слова політолога в коментарях і заявив: "Міша, кінчай сходити ядом. Я в Києві. Дружина перенесла важкі проблеми з серцем".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Початковий пост політолог Михайло Чаплига видалив. Після цього він опублікував новий запис, в якому пояснив, чому прийняв рішення видалити повідомлення (далі цитата дослівно, - ред.): "В новости в СМИ о якобы отказе от мандата речь шла о мотиве - по состоянию здоровья. Я не обратил сразу внимание, а сие есть табу для сатиры. За сим сию тему закрываю".

СНЕС один из постов. Об уехавших в Лондон. Снес по моральным соображениям. В новости в СМИ о якобы отказе от мандата...

Geplaatst door Миха Чаплыга op Zondag 3 november 2019

Скріншот поста

Нагадаємо, раніше ДБР розслідує кримінальні провадження, в яких фігурує Луценко: у чому підозрюють колишнього генпрокурора.

Також Знай.uа писав, що у Луценка все в порядку: колишнього генпрокурора засікли в Лондоні - "Бачу, працюєте".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що проти Луценка відкрили кримінальну справу: на чому попався колишній генпрокурор, по стопах Порошенко.