Україна разом з країнами-кандидатами на вступ до ЄС Чорногорією і Албанією, а також з Норвегією погодили продовження санкцій проти Росії. Країни продовжили санкційі обмеження ще на півроку.

У Євросоюзі продовжили на півроку індивідуальні санкції щодо 170 фізичних та 44 юридичних осіб Росії і представників самопроголошених ″ЛДН″ та ″ДНР″. Про це йдеться в заяві глави дипломатії ЄС Федеріки Могеріні, оприлюдненій у понеділок, 4 листопада.

Зазначається, що Україна разом з іще трьома державами приєдналися до рішення Євросоюзу.

"Країни-кандидати (на вступ до ЄС- ред.) Чорногорія та Албанія, країна-член Європейської економічної зони Норвегія, а також Україна приєднуються до цього рішення (Євросоюзу- ред.). Вони забезпечать відповідність національної політики цим рішенням. Євросоюз бере до відома це зобов'язання і вітає його", - йдеться у тексті.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Нагадаємо, в ЄС вирішили на півроку продовжити індивідуальні санкції проти Російської Федерації.

Як повідомляв портал Знай.ua, ряд країн ЄС може оскаржити санкції проти Російської Федерації.

Також Знай.ua писав, Естонія зробила гучну заяву на підтримку України