Народному депутату від президентської партії Богдану Яременку, який вляпався у скандал через інтимну переписку в стінах Верховної Ради з повією, присвятили пісню.

У мережі з'явилася пародія на головну пісню серіалу "Слуга народу". Виконує її гурт під назвою "Група Продовженого Дна - Слуга Народа".

Кумедне і актуальне відео опублікували на сторінці програми "Група продовженого дня" в Facebook. У пісні висміюють ганебну переписку із повією, яку нардепо хотів взяти за 100 доларів.

Група Продовженого Дна - Слуга Народа

А для слуги народу Богдана Яременка звучить ця мєдлєнна композиція від програми Група Продовженого Дна А в ролі сердитого хаузвайфа - спешл гєст стар Татуся Бо дивіться нашу програму по вівторках о 22:00 на 5 каналі та підписуйтесь на наші сторінки – бо Мендель нападе 💀 У фейсбукові: https://www.facebook.com/Grupa.Prodovzhenoho.Dna/ та в ін100грамі: https://www.instagram.com/gr.prodovzhenogodna/

Geplaatst door Група Продовженого Дна op Maandag 4 november 2019

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Я люблю свою жену, люблю свою страну, люблю свою работу. Я по внешним связям член парламента, но крен во внутренне что-то. Там послужу, мне б госпожу в "Слуге народа", – заспівав один із ведучих програми.

Богдан Яременко
Богдан Яременко

"У меня почти что есть, достоинство и честь, и принципы подхода. Как приличный человек, я взял фискальных чек –мы за учет доходов ведем борьбу, а нал – табу в "Слуге народа", – продовжили пісню.

Нагадаємо, журналісти оприлюднили нові листування велелюбного Яременко.

Як повідомляв Знай. ua, скандальний нардеп Яременко вызверился на журналістів ВРУ.