Софія Федина, співачка і нардеп Верховної Ради від "Європейської Солідарності" заявила про загрозу українській незалежності.

Федина опублікувала в мережі ролик, де досить експресивно закликає не підтримувати проросійські сили, що діють в країні. Відео почалось зі слів "Слава Україні"! Федина висловила декому вдячність за підтримку, а декому співчуття...

#подяка друзям, #співчуття недругам, пожива для #роздумів і трохи цікавинок😁😁😁 Сьогодні наше завдання: Правду захищати! Кривду подолати! Волю боронити! І нарешті-ЖИТИ! Пізнайте правду, і вона вас визволить 😇

Geplaatst door Sofiya Fedyna op Maandag 4 november 2019

"Хочеться висловити співчуття всім тим, хто підтримує московську орду й промосковських блогерів, які хочуть знищити українську державу. Якщо ви сприяєте їм, то знайте: ви будете наступними щодо їхньої розправи. Тому що їм взагалі нічого не потрібно. Їм потрібно тільки знищити українську державу", – сказала Федина.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Федина

Також одіозна депутатка прокоментувала візит російського депутата Олексія Журавльова на Луганщину, де відбулося розведення сил ЗСУ та "ЛНР". Федина зазначила, що в той час, як українці відступають, найманці Путіна "акумулюють війська і чекають моменту, аби знищити Україну".

"Вони вже відчувають себе керівниками на цій землі. І чекають моменту, щоб знищити Україну. Я хочу, щоб на це звернув увагу президент!" – додала вона.

Нагадаємо, раніше соратницю Порошенка Софію Федину можуть викликати в прокуратуру, все - через Зеленського: у слуги народу показали документ.

Також Знай.uа писав, що в "Слузі народу" відреагували на погрози Зеленському: ГПУ порушила кримінальну справу проти Федини та Звіробій.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що учасниця АТО Маруся Звіробий постраждала після атаки на Зеленського: "Вся ця шобло-е*ля".