Прем'єр-міністр Олексій Гончарук прокоментував чутки, які появилися в американських ЗМІ, про те, що МВФ відклав транш для України через справи Приватбанку. Глава українського уряду заперечив припинення співпраці з МВФ.

Гончарук заперечив припинення співпраці з Міжнародним Валютним Фондом до стягнення коштів з колишніх акціонерів Приватбанку під час заяви у вівторок, 5 листопада.

Олексій Гончарук, 5 канал
Олексій Гончарук, 5 канал

"Я щодня зустрічаю в ЗМІ маніпулятивні історії, начеб-то хтось заморозив програму. Це не відповідає дійсності. У нас робочий процес", - сказав прем'єр. Олексій Гончарук

Крім того прем'єр-міністр зазначив, що процес по стягненню коштів з колишніх власників Приватбанку триває, а у чутки про замороження програми МВФ — це неправдива інформація, якій не варто вірити. Стало відомо, що нова місія МВФ в Україну очікується в листопаді.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Олексій Гончарук, НВ
Олексій Гончарук, НВ

Інформація про те, що МВФ відклав транш для України оскільки його члени побоюються, що президент Володимир Зеленський не поверне виведених з українських банків активів появилася в американському виданні The Wall Street Journal.

Нагадаємо, раніше повідомили, що держборг України несподівано злетів

Як повідомляв портал "Знай.ua", Гончарук розповів, що зміниться для бізнесу в Україні

Також "Знай.ua" писав, що Андрій Богдан зустрівся з послами Великої сімки