Юлія Мендель знову натрапила на хвилю критики в мережі, з-за своєї останньої публікації в Twitter. Прес-секретар Володимира Зеленського вирішила похвалитися прогресом, який робить Україна на лінії розмежування.

33-річна Мендель запостила у своєму Twitter знімок з будівництва нового мосту у Станиці Луганській. Але помічниця президента, мабуть, не помітила прапори РФ, які потрапили на знімок. Це не на жарт розлютило небайдужих українців, які засипали допис речниці гнівними коментарями.

Юлія Мендель
Юлія Мендель
Юлія Мендель

Подвійний ряд з російських триколорів незворушно маячать вдалині на фото. Крім того, Мендель допустила орфографічну помилку у підписі до світлини.

"Після виведення військ ведеться будівництво мосту в Станиці-Луганській", - відзвітувала прес секретар.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Мендель потрапила в скандал через російські прапори в ЛНР (скрін: twitter.com/IuliiaMendel)

Мендель потрапила в скандал через російські прапори в ЛНР (скрін: twitter.com/IuliiaMendel)

Справа в тому, що назва Станиця Луганська пишеться без дефіса (до 2007 року був присутній дефіс, але тоді назва звучала інакше - Станично-Луганське).

Нагадаємо, Мендель відповіла за "зраду" Китаю: "Ми бездарно профукали..."

Як повідомляв Знай.uа, прес-секретар Зеленського Юлія Мендель спантеличила українців. Мендель кілька разів з'являлася з-за стіни, щоб дати зрозуміти, що інтерв'ю пора закінчувати.

Знай.uа писав прес-секретар Зеленського Юлія Мендель спантеличила українців: "Махала руками і пояснювала жестами".