Український омбудсмен Людмила Денісова зробила гучну заяву. Так, вона розповіла, що за 5 років окупації Криму на півострів було переселено понад 140 тисяч мешканців Росії. Відповідний пост вона розмістила на власній Facebook-сторінці.

За її словами, за весь час російської окупації, в Крим під різними мотивами переселили понад 140 тисяч жителів Росії. Відтак, Денісова роз'яснила, що саме за допомогою своїх жителів, Росія намагається замістити втрачене населення на окупованій території.

Український омбудсмен Людмила Денісова, фото Факти
Український омбудсмен Людмила Денісова, фото Факти

"РФ заміщає населення на окупованій території Криму своїми громадянами, адже після окупації частина громадян України переїхала жити на материкову Україну. Під різними мотивами за час окупації переселено понад 140 тисяч російських громадян", - зазначила вона.

Також Денісова підкреслила, що РФ порушує норми міжнародного права, не виконує резолюцію ООН та порушує четверту Женевську конвенцію.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, у власника телеканалу "Прямий" Макеєнка проводять обшуки: деталі.

Як повідомляв Знай.uа Порошенко вилетів до Харкова економ-класом: "Смішно пишатися і таке постити".

Знай.uа писав, в ДБР відкрили кримінальне провадження проти Федини через гучний відео про Зеленском: деталі.