У мережі з'явилося неоднозначне відео НВ, на якому видно, як народний депутат від партії "Слуга народу" Микола Тищенко спілкується з журналістами. Політик досить дивно себе поводить, він не відповідає на запитання журналістів і ніби тролить їх, за кадром чути безліч запитань від репортерів. Колишній ревізор якось дивно посміхається і просто махає руками в камеру, складається враження, що він не в собі.

А потім він заговорив, але не відповів на запитання журналістів, а розповів їм про те, що вони повинні робити. Так, серед іншого Тищенко ляпнув, що він грає в "дивоглядки", потім він заявив, що не піде і хоче спілкуватися з кореспондентами. "Я хочу з журналістами поговорити, поспілкуватися. Я люблю всіх журналістів! Я хочу, щоб ви знали: журналісти – професія най-най важливіша для нас в політиці", – непривітно сказав він. А потім з усмішкою пішов від камер.

Нагадаємо, гламурна помічниця Тищенко Михолап засвітила дорогий аксесуар.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що 24-річна дружина Тищенко розповіла, як відмовляла чоловіка йти в політику.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Тищенко переплутав пранкера Джокера з Рябошапкою.