На російському телебаченні в черговий раз висміяли президента України Володимира Зеленського — у студії з'явився двійник Умід з букетом квітів та у супроводі охорони.

Двійник українського президента Умід віднедавна став дуже популярним у РФ, його часто запрошують на телебачення. Чоловік є уродженцем Узбекистану, але проживає та працює в Москві. Тепер він допомагає російській пресі висміювати українського президента.

Двійник Володимира Зеленського, скріншот You Tube
Двійник Володимира Зеленського, скріншот You Tube

Востаннє з букетом квітів для Газманова та у супроводі охорони Умід з'явився на шоу "Привіт, Андрій" з Андрієм Малаховим. Для виступу в телепередачі був запрошений Олег Газманов з піснею "Я народжений в Радянському Союзі, зроблений я в СРСР". Після виступу Умід подарував співаку букет із синіх та жовтих квітів, що натякав на кольори українського прапора.

Умід виглядає настільки реалістично, що виконавець не одразу зрозумів, хто перед ним і якийсь час був шокований. КОли гостей запросили присісти, Андрій Малахов пустив ще один жарт у сторону українського президента, зазначивши, що "Володимир Зеленський" спілкуватиметься "звичайно ж російською".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Двійник Володимира Зеленського, скріншот You Tube
Двійник Володимира Зеленського, скріншот You Tube

Нагадаємо, раніше Зеленський хоче скасувати обов'язковий призов до армії

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський візьметься за регіони

Також "Знай.ua" писав, що Пальчевський спрогнозував політичну кризу Зеленського