Голова Служби безпеки України Іван Баканов зробив гучне звернення. Відтак, він заявив що народній депутатці Софії Федині під фракції "Європейська Солідарність" загрожує арешт. Станеться це в тому випадку, якщо лінгвістична експертиза дійсно підтвердить погрози стосовно Зеленського. Про таке він розповів в інтерв’ю для видання “Главком”.

Нагадаємо, раніше правоохоронці почали кримінальне провадження щодо Софії Федини через її нібито різкі висловлювання на адресу глави держави. Зокрема, народна обраниця сказала, що Зеленський був недостатньо екіпірований під час своєї поїздки на передову, а там “ненароком може вибухнути граната”.

Іван Баканов
Іван Баканов

“Я вважаю, ця справа матиме продовження найближчим часом. Кримінальний кодекс усе чітко визначає: якщо лінгвістична експертиза підтвердить, що це була реальна погроза, то йтиметься про ув’язнення. Наскільки мені відомо, кримінальне провадження відкрито, я думаю, відповідна експертиза призначена”, — сказав голова СБУ

Також, як підкреслив Баканов, в жартах над політиками “немає нічого такого”. Однак розцінювати висловлювання депутатки як жарт, не можна.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, фальшиві гроші в Україні: як не стати жертвою і розпізнати підробку.

Як повідомляв Знай.uа бійка, крики, шматки наметів: поліція жорстко розігнала мітингувальників під НБУ.

Знай.uа писав, Польща розкрила реальну кількість заробітчан: скільки українців покинули свою батьківщину.