У п'ятницю президентська фракція "Слуга народу" провела закриту зустріч, де було обговорено ряд питань. Про це повідомив український журналіст та політичний експерт Юрій Романенко на особистих сторінках у соціальних мережах, прикріпивши відповідний запис із сайту "Страна".

"Хтось із депутатів "Слуги народу" записав промову прем'єра Олексія Гончарука на закритій зустрічі з фракцією. Вся логіка дій влади про вибудовування фінансових потоків під "своїх" у всій красі", - йдеться у дописі Романенка.

На записі чути, як прем'єр-міністр України Олексій Гончарук говорить про розподіл коштів на округах та закликає нардепів визначити, на що мають піти гроші з місцевих бюджетів.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зазначимо, що парламентська фракція "Слуга народу" до початку роботи Верховної Ради сьогодні провела своє засідання, на якому обговорити питання виключення членів з фракції.

Нагадаємо, Романенко назвав джерело вічної кризи в Україні: "Мільйони маленьких л*хів.

Як повідомляв Знай.uа, Верховна Рада протягла закон про ринок землі: історичне голосування.

Також Знай.uа писав, Пальчевський розгадав "план Б" Зеленського: Гончарука замінить...