В МЗС Казахстану прокоментували пропозицію колишнього президента Казахстану Нурсултана Назарбаєва організувати в республіці зустріч Володимира Путіна і Володимира Зеленського. У відомстві повідомили, що, ця ідея була озвучена паном Назарбаєвим, як тема для обговорення на рівні експертів.

Глава казахстанського Мзс Мухтар Тлеуберди уточнив, що жодних офіційних запрошень президентам Росії та України Казахстан не направляв.

Нурсултан Назарбаєв, фото: ТАСС
Нурсултан Назарбаєв, фото: ТАСС

"Ви повинні розуміти, що про це Елбаси (перший президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв - ред.) говорив в "Астанинському клубі", а "Астанинський клуб" припускає, що це просто тема для обговорення... Це не була офіційна пропозиція або офіційна позиція",- сказав міністр. МЗС Казахстану

Стало відомо, що у президента РФ Володимира Путіна немає планів зустрічатися з Володимиром Зеленським до саміту в "нормандському форматі", який відбудеться 9 грудня у Парижі. У переговорах візьмуть участь лідери Росії, України, Франції і Німеччини.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нурсултан Назарбаєв, фото: Kremlin
Нурсултан Назарбаєв, фото: Kremlin

Нагадаємо, раніше Путін вирішив задобрити українців та знизити ціну на газ

Як повідомляв портал "Знай.ua", Путін заговорив про Україну на саміті в Бразилії

Також "Знай.ua" писав, що Назарбаєв запропонував організувати зустріч Зеленського з Путіним