У понеділок, 18 листопада, президент Володимир Зеленський підписав важливий указ, який офіційно виводить Україну з Угоди про заходи по забезпеченню поліпшення розрахунків між господарськими організаціями держав - учасниць Співдружності незалежних держав (СНД).

Так, відповідний указ №851/2019 вже розміщено на сайті глави держави.

"Вийти з угоди про заходи по забезпеченню поліпшення розрахунків між господарськими організаціями держав - учасників Співдружності незалежних держав, укладеної у Ташкенті 15 травня 1992 року", - вказується в документі.

Володимир Зеленський, фото: Сайт Президента
Володимир Зеленський, фото: Сайт Президента

Варто відзначити, що за останні місяці Україна вийшла з цілого ряду угод з СНД та РФ.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Володимир Зеленський звільнив голів семи районних державних адміністрацій Вінницької області, які призначалися за часів президентства Петра Порошенка.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський опублікував відеозвернення до українців на тему земельної реформи. Президент розповів про популярний обман, який, на його думку, міцно засів у головах українців.

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Зеленський підписав указ №837/2019 "Про невідкладні заходи щодо проведення реформ і зміцнення держави".