Народний депутат від партії "Слуга народу" у Рівненській області Роман Іванісов справді відсидів строк за зґвалтування неповнолітньої. Це підтвердив генеральний прокурор України Руслан Рябошапка на брифінгу з журналістами. "Ця інформація була перевірена. Не нами. Але всі ці факти підтвердилися", - зазначив він. Також генпрокурор заявив, що судимість Іванісова за зґвалтування вже давно погашена. "Його судимість погашена, тому вважається, що він вже не судимий на цей момент", - додав Рябошапка.

Роман Іванісов, Charivne.info
Роман Іванісов, Charivne.info

Нагадаємо, днями спалахнув скандал, пов'язаний з можливим згвалтуванням Іванісовим неповнолітньої. У пресі почали поширюватися документи, які доводили, що народний обранець у 90-х був судимий за цією статтею і навіть встиг відсидіти понад два роки. Водночас Роман Іванісов на своїй сторінці в соцмережі Facebook спростував всі звинувачення, називаючи їх "дешевої заказухою". Він нібито навіть знає, хто спровокував цей скандал і скільки за нього заплатили.

Нагадаємо, "слуга народу" виявився гвалтівником малолітніх, ЗМІ розкрили деталі

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Пальчевський передрік "Слузі народу" Зеленському нечуване майбутнє.

Також портал "Знай.ua" писав, що "слугу народу" Яременко відправили у відставку після інтимної листування в Раді.